Pages

Wednesday, January 1, 2014

Olja Kopa tavlor - Hur att täcka upp dina misstag enkelt



Olje KOPA tavlor är den vanligaste stil runt alla KOPa Tavlor stilar . Men det finns säker på saker som kommer att demolera din konst , i händelse av att du inte är medveten om de ovan nämnda saker . Du kommer att vara glad att inse att en stor del av förbiseenden kan repareras på ett effektivt sätt när du följer några grundläggande principer .

Den besvärliga delen i att söka de felsteg är att du måste hålla upp tills kopa tavlor blir gick bort som skadorna kommer att kräva några allvarliga energi att visa upp . Uppdelning kan inträffa om KOPA tavlor sätter sig ned för att torka. Sinking är en enastående person bland de mest förödande och vanliga effekter som du kan se i en skamlig olje kopa tavlor . Detta händer när oljan från färgen försvinner alltför snabbt och gör att lagret sjunka in i ovanstående lagret . Du tvinga utoljning , vilket är en metod för att korrigera denna missbildning. Det gör inte bara bryta på kopa tavlor ytan , dessutom producerar rörig och ojämn fylla på kopa tavlor .

Den främsta förklaringen till varför en tråkig komplett i kopa tavlor är det skam andel av torkande oljor i färg och lösningsmedel . I stort , det händer när det mått av självupplösande är desto mer i kopa tavlor . Gör till en vana att använda prime oljefärg för att upprätthålla ett strategiskt avstånd från denna typ av sjunkande inverkan på ditt konstverk . Den exceptionella nyheten är att smörja ut metoden är tillgänglig för återta glans av din målade skapande yta . I denna process alla de medier som i denna olja , gnids på de tråkiga intervall . När du använder denna metod ömt , då du kommer utan tvekan att få glans på ytan av ditt målade skapelse av och efter .

Uppdelning är en av de brister som du i stort hitta i olje konstnärliga skapelser . Denna deformitet sker i ljuset av det faktum att basskiktet av KOPA tavlor innehar dessutom torkande olja i motsats till det övre lagret. På off chans att det översta lagret har ett överskott av lösningsmedel då det torkar ganska snabbt och få vara mer svag än lägsta delen lager . För att undkomma denna ofullkomlighet verifiera dig applicera färgen legitimt på alla lager och ge legitim möjlighet för dem att torka .

Det är säkert att säga att du är utrustade för att bära din innovationsförmåga på din duk ? Kommer du att initiera rörelse ordnad , när jag hjälper dig att ta in ritningar och kompositioner tills du lyckas? Snatch 6 lektioner på olja , akryl , akvarell , tyg Kopa tavlor , Blyertsteckning , färglära http://se.art149.com/ .

No comments:

Post a Comment